Ogrodzenia Bramy Wjazdowe Płoty Aluminiowe Nowoczesne Metalowe Palisadowe Frontowe Panelowe na Wymiar Stalowe z Siatki Siatkowe Ogrodzenie Systemowe Gotowe Płot Gabionowe Łupane Ażurowe Modułowe Kompozytowe Drewniane Kute Betonowe Murowane Producent Ogrodzeń Furtki Czarne Furtki Katowice Panelowa Ażurowe Włocławek Siatkowe z Siatki Toruń Nowoczesne Łupkowe Olsztyn Producent Hurt Białystok Sklep Murowane Tychy Producenci Inox Sosnowiec Murowane z Bloczków Betonowych Płoty Koszalin Frontowe Płot Bielsko Biała Systemowe Białe Zabrze Panelowe 3D 2D Brama Wjazdowa Otwierana z Furtką Rozwierana Kraków Łupane Aluminiowe Zielona Góra Antracyt Palisadowe Łódź Rozwierana Stalowe Lublin Ażurowa Modułowe Warszawa Bramy Wjazdowe Przesuwne Automatyczna na Pilota Ocynkowane Wrocław Palisadowa Drewniane Gorzów Wielkopolski Furtka Aluminium Bytom Grafitowe Gabionowe Rybnik na Wymiar z Napędem Uchylna Rzeszów Ogrodzenia Gotowe Inowrocław Front Balustrada Trójmiasto Ogrodzenie Elektryczna Gdynia Metalowe Kompozytowe Piła Balustrady Hurtownia Gdańsk Metal Betonowe Opole Dwuskrzydłowa Grafit Kołobrzeg Kute Stal Nierdzewna Ruda Ślaska

Instalacje Ogrodzeń, Montaże Bram Wjazdowych, Balustrady

Opinie

Instalacje Ogrodzeń, Montaże Bram Wjazdowych, Balustrady

Opinie

Opinie Naszych Klientów

Instalacja ogrodzenia

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Bardzo dobra firma, warto ich posłuchać przy doradzaniu. Widać że spędzili wiele lat w biznesie i wiedzą co robią. Bardzo pomocni i chętni do doradzania.

Mariusz

Murek dookoła domu

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Witam, budowaliście ogrodzenie, murek na mojej posesji. Chciałbym polecić firmę ponieważ całość wygląda powalająco a jakość wykonania nie pozostawia nic do dopowiedzenia. Polecam serdecznie

Zenek

Furtka ogrodzeniowa z ogrodzeniem

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Jestem zadowolona z usług. Instalowaliście furtkę i ogrodzenie na mojej działce. Trzyma się i wydaje solidna.

Katarzyna

Brama

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Brama dobrze zamontowana, działa bez zarzutów i pilot ma spory zasięg. Świetne udogodnienie dla każdego, polecam.

Stanisław

Ogrodzenie Drewniane

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Bardzo dobra robota panowie, cały dom od razu wygląda lepiej. Znacie się na rzeczy i mieliście rację z tym drewnianym ogrodzeniem, pasuje idealnie.

Jędrek

Świetnie wykonana balustrada

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Bardzo dobrze wykonali balustradę w moim domu, czuć że jest solidnie zmontowana, a ja nie mam obaw że ktoś w domu zrobi sobie krzywdę. Świetny fachowiec którego polecam.

Kamil

Terminowe wykonanie

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Jeżeli szukasz trwałego i jednocześnie pięknego ogrodzenia to polecam. Wykonane solidnie i w terminie.

Marcel

Dobre podmurówki

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Bardzo ważne przy ogrodzeniach są odpowiednie fundamenty, a ta firma wykonuje trwałe i solidne podmurówki pod ogrodzenia.

Joanna

Polecam

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Wykonują wszelkiego rodzaju bramy, balustrady i ogrodzenia. Ogrodzenia są zabezpieczone przed korozją oraz pomalowane specjalnymi farbami nawierzchniowymi. Polecam gorąco.

Zbigniew

Porządna firma

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Nie ma drugiej tak porzadnej firmy. Polecam wszystkim, ktorym zalezy na efekcie wykonanych prac oraz na terminowosci.

Renata

polecam firmę

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

profesjonalnie wykonana usługa posiadają sprzęt co zapewniło szybkie wykonanie usługi. bez żadnych problemów, wykonane na czas. doradztwo i cierpliwość

Marcin

polecam

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

sumienne wykonanie. jestem zadowolony na 100% gorąco polecam .

Karol

Dobra firma

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Świetna komunikacja z zespołem, rzetelne informacje o postępach prac, dobrze wykonana robota i terminowość. Firma zdecydowanie do polecenia.

Aleksandra

Ogrodzenia siatkowe

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Najlepsza firma wykonująca ogrodzenia siatkowe, korzystałem nieraz i nigdy mnie nie zawiedli. Podmurówka też bardzo dobra i trzyma latami. Pozdrawiam.

Krzysztof

Brama wjazdowa

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Po wykonaniu projektu bramy u mnie w ogródku będę polecał. Firma konkretna, mają sprzęt i wiedzą co robią

Maciek

Stawianie bramy

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Polecam Pil-Fence, robota wykonana solidnie i w rozsądnej cenie. Nie mam zastrzeżeń do wykonanej pracy

Andrzej

Ogrodzenie i brama

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Fachowe i solidne wykonanie w dobrej cenie. Polecam każdemu. Naprawdę dobra robota, ogrodzenie jak i brama wjazdowa bez zastrzeżeń. Wszystko działa jak trzeba, jest solidne, a na dodatek dobrze wygląda.

Kamil

Nowoczesne ogrodzenie

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Wspaniała firma ogrodzeniowa. Jestem zadowolony z jakości jaką zastałem po zakończeniu budowy. Dom z nowoczesnym ogrodzeniem od razu lepiej się prezentuje. Przystępna cena, fachowe wykonanie i bardzo mili ludzie.

Sebastian

Bardzo dobry fachowiec

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Serdecznie polecam każdemu, kto szuka fachowcy w dziedzinie ogrodzeń. Znają się na rzeczy i potrafią stworzyć niepowtarzalny i piękny design. Jestem bardzo zadowolony z usług i mocno polecam.

Mariola

Budowa płotu

Rated 5 out of 5
6 czerwca 2021

Jestem zadowolony z usług. Budowa płotu wykonana dokładnie i perfekcyjnie. Serdecznie polecam.

Grzegorz

Płot ogrodzeniowy

Rated 5 out of 5
3 czerwca 2021

Płot się trzyma, bardzo dobra jakość, pozdrawiam ekipę i polecam

Jędrzej